1977 yılında hobi arıcılık yapmak amacıyla arıcılığa başlayan Hasan YAVUZ 1980 yılında ticari arıcılığa başlamış ve her geçen yıl daha da üzerine koyarak teknik arıcılıkta meydana gelen değişimleri takip ederek çeşitli projeler üretmiş ve üretim hacmini genişleterek YAVUZBAL markasıyla marka olma ve kurumsallaşma adına önemli bir yol katetmiştir. 2004 yılında satışa sunulan her ürün için ayrı ayrı Gıda Üretim izni belgeleri alınmış ve Antalya'nın ilk üretim izinli ve tescilli Markası olmuştur.Üretim aşamasından paketlenmiş son ürün haline gelinceye kadar geçen her süreçte titizlikle davranılmakta, kaliteli güvenilir ve standart ürünler elde edilmektedir.Üretim proses aşaması Akdeniz Üniversitesi Organik Tarım Bölümü Öğretim Görevlisi Arıcılık Uzmanı Gıda Yüksek Mühendisi İbrahim YAVUZ tarafından kontrol edilmektedir.Ürün saflığı ve kalitesinin saptanması amacıyla akredite olmuş laboratuvarlarda gerekli analizler yaptırıldıktan sonra İbrahim YAVUZ tarafından incelenmekte ve uygunluğu neticesinde son ürün olarak paketlenmektedir. Firmanın temel hedefi yüksek kalite standartlarını korumak ve daha da yükseltmek, böylece müşteri memnuniyetini sürekli artırmaktır. ARI SÜTÜ,BAL,POLEN,PROPOLİS üreticisi olarak, en önemli sorumluluğunu müşterilerine gerçek, kaliteli ve sağlıklı ürünleri ulaştırmak olarak görmektedir.

Girişimcilik ve Kuluçka Merkezi