Antalya Teknokent'e Birincilik Ödülü

Bilim Sanayi Ve Teknoloji Bakanlığı tarafından düzenlenen 6. Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Zirvesinde Antalya Teknokent "En iyi Gelişme Gösteren Teknoloji Geliştirme Bölgesi (TGB) Kategorisi"nde 1. olarak büyük başarı gösterdi. Antalya Teknokent Sergilemiş olduğu performansla göz doldururken söz konusu kategoride birinciliğe layık görülmesinin yanı sıra 1 yılda 35. sıradan 10. sıraya yükselerek Tüm Türkiyedeki 77 Teknokent arasında 10. sırada yer alarak büyük bir başarıya imza attı. Ankara Bilkent Otel Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen zirvede, Antalya Teknokent adına ödülü Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal ve Antalya Teknokent Genel Müdürü İbrahim Yavuz aldı.

Ödül Töreni sonrasında Bilim Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ile birlikte Antalya Teknokent standına gelen Rektör Prof. Dr. Mustafa Ünal, çok büyük bir başarıya imza atan Antalya Teknokent Genel Müdürü İbrahim Yavuz ve Teknokent uzman ekibini ayrı ayrı tebrik etti. Rektör Prof. Dr. Mustafa Ünal ve Genel Müdür İbrahim Yavuz Antalya Teknokent Standında Bakan Faruk Özlü'ye Batı Akdeniz Teknokenti TGB'de (Antalya Teknokent) yer alan firmaların Ar-Ge İnovasyon sonucu elde ettikleri inovatif ürünlerini tanıttılar.

Tebrikleri kabul eden Antalya Teknokent Genel Müdürü İbrahim Yavuz, "Yoğun çalışmalarımızın karşılığında bu ödülü almayı hak ettiklerini ifade etti. Yavuz, Güçlü bir ekip ve planlı bir çalışma ile çok kısa sürede büyük bir başarıya imza attıklarını tüm alanlarda Teknokentlerin gelişmelerini gösteren farklı endeks raporları dikkate alınarak yapılan sıralamada bir yılda 35. sıradan 10. sıraya yükselerek en iyi yükseliş gösteren Teknokent olmanın kendileri adına gurur verici tarihi bir başarı olduğunu, önümüzdeki yıl için de hedeflerinin ilk 5 Teknokent arasına girmek olduğunu ifade etti.