Antalya Valimiz Sn. Münir KARALOĞLU'na Ziyarette Bulunduk

Genel Müdürümüz İbrahim YAVUZ, Batı Akdeniz Bölgesi girişimcilik ekosistemi içinde savunma sanayi alanında başarılı projeler yürüten Savhatek Savunma A.Ş. Kurucusu İbrahim YILDIRIM ile Antalya Valimiz Münir KARALOĞLU'na Antalya Teknokent Girişimcilik ve Kuluçka Merkezi'mizde üretilen Alperen Gözcü Savunma Sanayi Ürününü tanıttı.

Antalya Teknokent Girişimcilik ve Kuluçka Merkezi'nde Ar-Ge firmaları ile birçok proje yürütüldüğünü belirten YAVUZ, Savhatek Savunma A.Ş.'nin de TÜBİTAK 1512 desteğini kazanarak Antalya Teknokent bünyesinde faaliyetlerine devam ettiğini, Alperen Gözcü Ürününün adı gibi güçlü, cesur ve savaşçı olduğunu ifade etti. Mehmetçiğimizi korumak için savunma sanayisinde kullanılabilecek bir ürün dedi.

Savhatek Savunma A.Ş. Kurucusu İbrahim YILDIRIM, Alperen Gözcü Ürününün sahip olduğu evrensel atış podu sayesinde her türlü ateşli ve ateşsiz silahı uzaktan kumanda ile atış yaptırabilir hale getiren bir atış istasyonu olduğunu belirtti. İntikallerde, nöbet kulelerinde gemi ve helikopter gibi hareketli sistemlerden atış sırasında güvenlik personeline hem korunma hem de atış üstünlüğü sağlama avantajlarının bulunduğunu ifade etti.