Doruk Otomasyon ile Teknoloji Vadisi Projemiz Hakkında Görüşme Gerçekleştirdi

Genel Müdürümüz İbrahim YAVUZ, Akdeniz Üniversitesi Antalya Teknokent'te 2005'te kurulmuş, Türkiye'nin öncü sanayi kuruluşlarına sundukları ‘'Dijital Dönüşüm'' çözümleriyle işletmelerin rekabet gücünü uluslararası standartlara taşıyan büyük ve başarılı firmalarımızdan Doruk Otomasyon ile bir araya geldi.

İbrahim YAVUZ, Antalya Teknokent Teknoloji Vadisi projemiz ile kısa süre içerisinde yapımına başlayacağımız 5. Ar-Ge Binamızda faaliyetlerini sürdürmek isteyen firmamız Doruk Otomasyon ile projelerimiz ve vizyonumuz hakkında görüşme gerçekleştirdi. Başarılı çalışmalara imza atarak her geçen gün Antalya Teknokent'in büyüdüğünü ifade eden Doruk Otomasyon yetkilisi Aylin ÖZDEN, bu ekosistemin içerisinde bulunmaktan gurur duyduğunu ifade etti.

Firmalarının Ar-Ge proje faaliyetlerini açıklayan ÖZDEN, Endüstri 4.0 kapsamında IoT Teknolojisi, yapay zeka, big data çözümlerini ve Bosch, Siemens, Arçelik gibi prestijli firmaların, Doruk Otomasyon'un çözümleriyle yönetimlerini dijitalleştirdiğinden söz etti. Bu çalışmalarını birinciliğe taşıyarak WIN EURASIA 2019 Endüstri 4.0 fuarı kapsamında WINovation yenilikçi, teknik inovasyon ağırlıklı, özgün tasarımlı projeleri yarışmasında Dijital Üretim Yönetim Sistemlerinde Yapay Zeka: Kestirimci Karar verme projesinde birinci olduklarını belirtti.