Rektörümüz Prof. Dr. Özlenen ÖZKAN, Akdeniz Roket Takımı ile Bir Araya Geldi

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Antalya Teknokent Genel Müdürü İbrahim Yavuz ve Akdeniz Üniversitesi öğrencilerinden oluşan Akdeniz Roket Takımı ile bir araya geldi.

Savunma sanayiye katkı sağlamak amacıyla kurulan Akdeniz Roket Takımı, Rektör Özkan'a TEKNOFEST 2020 kapsamında gerçekleşen yarışmalarda Alçak İrtifa Kategorisi'nde yarışarak Akdeniz Üniversitesi'nin desteği ve Antalya Teknokent'in ana sponsorluğunda finalist olma hakkını elde ettiklerini ve finalde 177 takım arasından elemeden başarıyla geçerek, kalan 32 takım arasından 7. olduklarını söylediler.

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Akdeniz Roket Takımı'nı TEKNOFEST 2020 yarışmasında aldıkları dereceden dolayı tebrik etti. Öğrencilerin yaptığı bütün projeleri sonuna kadar desteklediklerini belirten Rektör Özkan, takıma bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

Antalya Teknokent Genel Müdürü İbrahim Yavuz ise yenilikçi fikirleri doğrultusunda genç mühendislere üniversitemizi, ülkemizi ve şehrimizi temsil ederken her zaman Antalya Teknokent olarak destek olacaklarını belirterek takıma başarılar diledi.

Akdeniz Roket Takımı ve Takım Danışmanı Arş. Gör. İsmet Faruk Yaka da desteklerinden dolayı Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan'a ve Antalya Teknokent Genel Müdürü İbrahim Yavuz'a teşekkürlerini ilettiler.